Produkcijska kuća „Mebius Film“ iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, i Mirovna grupa mladih Dunav iz Vukovara pozivaju srednjoškolce grada Vukovara, za snimanje dokumentarne serije „Perspektiva“.

Emisije će se snimati u prostoru Kluba mladih Mirovne grupe mladih Dunav, dva dana po 2 sata za dvije skupine mladih. Snimanje je planirano za 12. i 13.travnja 2016. godine, a zatim 7 dana kasnije zajedničko snimanje koje će moderirati angažirani glazbenik (Marko Šelić Marčelo,  Edo Majka,  Brano Jakubović iz Dubioza Kolektiva ili Remi iz Elementala).

TEMA drugog dijela dokumentarne serije “Perspektiva” je: NASILJE, SUZBIJANJE DISKRIMINACIJE, TOLERANCIJA, AFIRMACIJA MEĐUNACIONALNE SURADNJE I LJUDSKIH PRAVA.
Ukoliko želiš sudjelovati u snimanju dokumentarne serije „Perspektiva“, koja se emituje na 34 TV postaje u regiji (BIH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora), prijavi se na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem poruke na fb profilu https://www.facebook.com/Y.P.G.D.Vukovar/

Objava za medije

Contact

YOUTH PEACE GRUP DANUBE

 Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

 Tel/fax: +385 (32) 414-633

 info@ypgd.org