• Ljetni IT kamp za djecu

  Ljetni IT kamp za djecu

  Imaš između 7 i 12 godina, zanima te robotika i želio/željela bi se ovo ljeto okušati u izradi vlastitog robota kojeg ćeš isprogramirati da izvršava tvoje naredbe?Onda je vrijeme da se prijaviš na ljetni IT kamp za djecu! Molimo te da roditeljima otvoriš ovaj link kako bismo te upisali! Prijaviti se možeš i u inbox :) Read More
 • Vibre na Adi

  Vibre na Adi

  Vukovarske ljetne vibre na Adi program za ljeto 2019 Read More
 • MGMD zahvatile ljetne vibre

  MGMD zahvatile ljetne vibre

  Projekt Vukovarske ljetne vibre je počeo! 12-ero volontera prirpemaju se da vam ovo ljeto učine nezaboravnim! Read More
 • Ljetne vibre

  Ljetne vibre

  Vukovarske ljetne vibre, program ljeto 2019.   Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Prezentacija programa Europskih snaga solidarnosti održana je u petak, 29.03.2019.u prostoru Kluba YPGD.

Martina Uglik prisutnima je predstavila novi program, sve njegove prednosti te široku lepezu mogućnosti volontiranja, obrazovanja, zapošljavanja u svojoj zemlji ili inozemstvu te na koji način mogu doprinijeti razvoju svoje zajednice ili pomoći ljudima diljem Europe.
Volonteri Eray iz Turske i Sopio iz Gruzije podijelili su s mladima svoja iskustva korištenja ovog programa, te su ih pozvali da dođu posjetiti njihove zemlje. Posjetitelji su u ugodnoj atmosferi imali prilike i naučiti kako se kuha tradicionalna turska kava. smile Ostvarili smo suradnju i sa Veleučilištem Lavoslav Ružička iz Vukovara, čijih je 6 studenata fizioterapije bilo prisutno na prezentaciji.

Prezentaciju "Rad i volontiranje kroz Europske snage solidarnosti" Mirovna grupa mladih Dunav provela je kao Eurodesk multiplikator (kroz suradnju s Agencijom za mobilnost i programe EU

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org