• Ljetni IT kamp za djecu

  Ljetni IT kamp za djecu

  Imaš između 7 i 12 godina, zanima te robotika i želio/željela bi se ovo ljeto okušati u izradi vlastitog robota kojeg ćeš isprogramirati da izvršava tvoje naredbe?Onda je vrijeme da se prijaviš na ljetni IT kamp za djecu! Molimo te da roditeljima otvoriš ovaj link kako bismo te upisali! Prijaviti se možeš i u inbox :) Read More
 • Vibre na Adi

  Vibre na Adi

  Vukovarske ljetne vibre na Adi program za ljeto 2019 Read More
 • MGMD zahvatile ljetne vibre

  MGMD zahvatile ljetne vibre

  Projekt Vukovarske ljetne vibre je počeo! 12-ero volontera prirpemaju se da vam ovo ljeto učine nezaboravnim! Read More
 • Ljetne vibre

  Ljetne vibre

  Vukovarske ljetne vibre, program ljeto 2019.   Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Mirovna grupa mladih Dunav od 22.-30.11.2018. u Vukovaru organizira i provodi projekt i trening za mlade pod nazivom  „Let's talk about IT“.


Na treningu sudjeluju mladi koji rade s mladima u 13 partnerskih organizacija iz Albanije, Turske, Bugarske, Makedonije, Gruzije, Italije, Engleske, Španjolske, Litvanije, Estonije, Srbije, Slovenije i Hrvatske. Mladi iz navedenih zemalja sudionici su ovog treninga kojeg facilitiraju 3 trenera specijaliziranih za online i offline IT platforme.

Cilj treninga je poboljšati i unaprijediti znanja i digitalne vještine osoba koje rade s mladima, a koje su potrebne za uspješno provođenje kampanje, promocija aktivnosti za mlade i izgradnja kapaciteta, osnaživanje i efektivno sudjelovanje mladih u novim medijskim okruženjima.
Glavni cilj bit će dostignut kroz specifične aktivnosti tijekom projekta:
-učenje mladih vještinama korištenja kreativnih medijskih alata ( kao što su blogovi, online platforme, web stranice, društvene mreže, audio/video sadržaj, mobilne aplikacije itd.)
-dublje razumijevanje mogućnosti za efektivno korištenje digitalnih medijskih alata za outreach i promociju
-pružiti mladim youth workrerima kompetencije za razvoj promotivnih planova kampanje

Ovaj projekt ima fokus i na borbi protiv diskriminacije i govora mržnje online kroz razvoj edukacijskih kompetencija i praktičnih vještina.

Projekt je financiran od strane programa Erasmus + te sufinanciran sredstvima Grada Vukovara, a provodi se u Vukovaru.

QuestionPro provides free survey templates for Customer Satisfaction, Human Resources, Marketing, Health Care, Customer Service, Academic Evaluation, and Community surveys.

Kontakt

MIROVNA GRUPA MLADIH DUNAV
YOUTH PEACE GRUP DANUBE

Adresa: Voćarska 17, 32000 Vukovar, Croatia

Telefon: Tel/fax: +385 (32) 414-633
info@ypgd.org